maandag 13 oktober 2014

Our way: onze reis op onze manier

Het komt nu wel erg dichtbij. Nog minder dan 3 weekjes en weg zijn we. 
Velen verklaren ons voor gek, velen vinden het moedig of supertof, nog anderen zijn jaloers,... Alle mogelijke reacties hebben we al gehad. Maar we trekken het ons niet aan. Onze droom is een wereldreis maken en binnenkort wordt die droom werkelijkheid. 
We beseffen wel dat het niet elke dag even leuk gaat zijn, maar dat zou ook maar saai zijn, niet? We zullen regelmatig onze familie en vrienden missen en ons Belgenland, waar het goed leven is en alle comfort voor handen. Maar we zien het als een grote uitdaging om te leven met heel wat minder luxe en te genieten van de kleine dingen en van elkaar. 
We hebben al heel wat grote stappen gezet ondertussen. Ons huis opgezegd, ontslag gegeven op het werk, al heel wat spullen verkocht, weggegeven of weggegooid. Afscheidsfeestjes zijn al gegeven maar vele ontmoetingen vinden de komende weken nog plaats. En soms wordt er al eens een traantje weggepinkt. Maar dat maakt het ook allemaal extra bijzonder. 
Op deze blog gaan jullie ons wat kunnen volgen. We starten ons avontuur in Thailand en momenteel staan volgende landen op ons lijstje: Myanmar, Laos, Cambodja, Nieuw-Zeeland, Polynesië, Indonesië, Filipijnen, Japan,... maar dit plan kan onderweg wijzigen en we hebben ook geen datum dat we terugkomen. Maar mama, we komen zeker nog eens terug hoor!
Alleszins veel leesplezier en het zou leuk zijn om af en toe ook eens van jullie iets te horen!
Ann & Stef

1 opmerking:

  1. Ik hoop dat de reis vlot verlopen is na een zware nacht. Uiteindelijk had het tot 7.00u geduurd.
    Verder een goede reis en veel genieten.
    Johnny en Monique

    BeantwoordenVerwijderen