zaterdag 8 oktober 2016

Precies nog heel veel te zien!


Een dikke 4 maanden hebben we in België vertoefd, bij hotel mama in het groenste snoepje van Vlaanderen. Stef heeft zijn dochter Cleo weggegeven (hij noemt het zelf uitgeleend) aan Tim en ze zijn nog altijd bij elkaar dus dat komt wel goed.
Zoals je kan zien zijn er nog heel wat grijze vlekken op bovenstaande wereldkaart en daarom gaan we ons best doen om er nog een paar in rood om te toveren. Niet dat we alle landen willen ontdekken maar er staan er nog wel enkele op ons hard geslonken lijstje. We gaan deze etappe eerst beginnen in Bali, waar we opnieuw gaan duiken in Tulamben. Maar zo geraken de grijze vakjes natuurlijk niet gekleurd en gaan we erna naar Nepal om er Indië aan vast te breien. Voor de rest zien we wel waar we uitkomen. Het plan is wel om in maart terug naar België te komen want op 21 april vliegen we naar Canada om de Amerikaanse vakjes nog wat bij te kleuren. We gaan ervan uit dat we dan wat uitgereisd zullen zijn maar dan zijn we weer een jaartje verder en wie weet wat er tussendoor allemaal gebeurt. We laten het op ons afkomen en proberen er ten volle van te genieten! We houden jullie op de hoogte en wensen het beste voor iedereen! xxx

2 opmerkingen:

  1. Wat hebben jullie al veel van de wereld gezien! En mooie bestemmingen in het verschiet. Nepal en India... zou zo weer terug willen. Als iemand me een ticket aanbiedt met vertrekdatum morgen zou ik het doen, haha. Veel plezier! Geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen