vrijdag 3 januari 2020

Wie had dat ooit gedacht?



We hebben er weer 3 fantastische maanden opzitten; 2 maanden in Bali en 1 maand in de Filipijnen, waar de focus vooral op het duiken lag. We hebben genoten van de leuke verblijven, veel nieuwe mensen leren kennen en veel mooie onderwaterfoto's kunnen maken (blogs hierover volgen nog).
Ondertussen hebben we ook ons 5-jarig nomadenbestaan gevierd! Op 1 november 2014 zijn we ons avontuur begonnen in Bangkok en seffens vliegen we vanuit de Filipijnen er terug naartoe. Niet echt omdat we er terug naartoe wilden maar het bleek nu eenmaal een pak voordeliger om het op deze manier te doen. Dus 3 nachten Bangkok it is!
Als we in België dan even bekomen zijn vertrekken we voor 3 weken naar Oeganda, waar we graag oog in oog willen staan met de berggorilla's. In maart vertrekken we dan voor enkele maanden op roadtrip richting Portugal. Je ziet, plannen genoeg om hopelijk een geweldig 2020 te beleven. En dat is uiteraard wat we jullie ook wensen; een geweldig 2020 waar vele dromen mogen uitkomen en dat met een goede gezondheid!

2 opmerkingen:

  1. Dag An & Stef,
    Vanuit het 'AARSCHOT van GWENDOLYN' een dikke PROFICIAT met 5j OUR WAY en onze BESTE 2020 WENSEN voor minstens nog 5j GLOBETROTTING! Suzy & René

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar tekenen we voor! Voor jullie ook de beste wensen en een gezond 2020!groetjes, Ann en Stef

    BeantwoordenVerwijderen